+45 40 31 01 25 honning@honningpigen.dk

Bidronninger

Bestil her og få leveret med Postnord

Hvis du ønsker at få din bestilling leveret med Postnord, så bliver dine dronninger forsvarligt pakket ind og sendt i den uge du vælger. Der kan sendes til hele Danmark.

Dronningerne bliver afsendt i tidsrummet mandag til onsdag, alt efter hvordan det passer med at dronningerne kryber eller hvornår de bliver hentet på parrestationen. Så det er ikke muligt, at vælge dag for afsendelse.

OBS Hvis dronningerne ikke når frem inden tidsfristen, som posten har sagt (Qvikbrev – 2 dage) så prøv at spørge posten eller naboer om de er afleveret der. Når de først er afsendt, kan jeg ikke gøre noget – det Postnord som står for det og de bliver altså sendt på eget ansvar.

SÅDAN BESTILLER DU :

1. Udfyld alle felter, dobbelttjek gerne om dine informationer er rigtige før du sender din bestilling.

2. Når jeg har modtaget din bestilling, reserverer jeg det ønskede antal dronninger til dig. Dette er dog under forbehold for, at der kan være udsolgt. Jeg giver dig i så fald besked.

3. Jeg fremsender faktura og betalingen kan enten klares via mobilpay på 64644 eller via bankoverførsel til Sydbank på reg.nr 6060 konto nr.4179444

Markeret dronningebi

Bestil bidronninger, som skal sendes med post her 


1. VÆLG DEN TYPE DRONNING DER ØNSKES

OBS ! Der kan kun vælges én type dronning på hver bestilling, så hvis du ønsker både en jomfru og en parret, så skal du altså lave to bestillinger

2. VÆLG ANTAL

Vælg det antal dronninger du ønsker tilsendt

3. VÆLG LEVERINGSUGE

OBS ! Jomfru dronninger kan bestilles fra uge 21- 28 og Parrede dronninger fra uge 25 -35

Honningepigen logo

Har du spørgsmål?